ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Εκατοντάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στο δημοτικό στάδιο του Διαγόρα προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία μιας από τις πιο διάσημες ερμηνεύτριες της Ελληνικής-και όχι μόνο- σόουμπιζ.

Η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία στην Ρόδο ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους αφήνοντας έτσι τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το κοινό χόρεψε σε ρυθμούς Fuego, όταν στην σκηνή εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα. Η απαστράπτουσα ερμηνεύτρια κατάφερε πραγματικά να ξεσηκώσει το κοινό και να το κάνει να χορέψει μαζί της.

Τη συναυλία άνοιξε ο Louis, ο οποίος τραγούδησε το καινούργιο του κομμάτι «Story» και πολλά ακόμα ελληνικά και ξένα κομμάτια. Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο εκρηκτικός OGE ερμηνεύοντας τα πιο γνωστά τραγούδια του, ενώ ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος εμφανίστηκε αμέσως μετά, μάγεψε με τη φωνή και συνεπήρε το κοινό με την παρουσία του.

Κάτω από ατμόσφαιρα μεγάλου ενθουσιασμού και τέρψης η αγαπημένη τραγουδίστρια ντυμένη στα ροζ και συνοδευόμενη από τις χορευτριές της ανέβηκε στην σκηνή και καθήλωσε το κοινό με τις ευφάνταστες χορογραφίες της.

Η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε πολλά δικά της κομμάτια μεταξύ αυτών “Άνεμος Αγάπης”, “Καραμέλα”, “Στο Θεό με πάει”, “Loquita” και ξένα, διαχρονικά κομμάτια “Sweet dreams”, “All of me” κ.λπ. Δεν δίστασε να αστειευτεί απευθυνόμενη στο κοινό και να μιλήσει ακόμα και για το Loquita challenge.

Η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τον μαέστρο της Βαγγέλη Καραβελλάκη, ο οποίος κατάγεται από τη Ρόδο, τους ηχολήπτες, τις χορεύτριές της, καθώς και τους τραγουδιστές που άνοιξαν τη συναυλία.
Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχαν κύματα χαράς και ξεφαντώματος, ανέμελες στιγμές με πολύ χορό και μουσική.

Οι παραβρισκόμενοι επευφημούσαν την τραγουδίστρια, η οποία έδωσε πραγματικά τον καλύτερο εαυτό της πραγματοποιώντας μια από τις πιο δυναμικές συναυλίες του καλοκαιριού στο νησί μας.