Το ευχαριστώ των διοργανωτών…

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και ο νεοσύστατος σύλλογος «Jump Shoot Ρόδου»,συνδιοργανωτές του 2ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος 2022-2023 εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και ο νεοσύστατος σύλλογος «Jump Shoot Ρόδου»,συνδιοργανωτές του 2ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος 2022-2023,μετά την απόλυτα επιτυχημένη ολοκλήρωση του τουρνουά,εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στη διεξαγωγή και διεκπεραίωση του πρωταθλήματος.Συγκεκριμένα:-Ευχαριστούμε τον κύριο Ιωάννη Παππά,βουλευτή Δωδεκανήσου και εκ νέου υποψήφιο στο νομό μας,για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού και να κάνει τις απονομές των μεταλλίων στις διακριθείσες ομάδες.-Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»στον κύριο Παντελή Κουγιό,πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου,για την άριστη μεταξύ μας συνεργασία και για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας για την ομαλή διεξαγωγή και τον προγραμματισμό του τουρνουά.
-Στον κύριο Αλέξανδρο Κολιάδη,πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ,για την χορήγηση των επάθλων του τουρνουά(μετάλλια και κύπελλα).
-Στο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου(ΣΔΚΔ)και προσωπικά στον πρόεδρο,κύριο Σταύρο Νικηφορίδη,και τον πρόεδρο της ΚΕΔ Δωδεκανήσου,κύριο Γιώργο Ξανθό,για την άριστη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα και την επιτυχή διαιτητική κάλυψη των αγώνων.
-Στην κυρία Μάγδα Ροιλίδου,τον κύριο Χριστοδούλου Μιχάλη,τον κύριο Γιάννη Ξυπολιά και τον κύριο Βαγγέλη Τσεκουρά για τη γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων(κριτές).-Στους κυρίους Βασίλη και Κώστα Τζαβάρα για την εθελοντική και άριστη διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων μέσω του καναλιού της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου στο YouTube.-Στον ιατρό,κύριο Γιάννη Μιχαηλίδη,καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους ιατρούς που κάθε Σαββατοκύριακο ήταν δίπλα μας και φρόντιζαν την υγεία και τη σωματική μας ακεραιότητα.
-Στην εταιρεία «ΒΑΠ Παντελής Κουγιός Α.Ε.Β.Ε»για τη χορήγηση όλων των νερών στους αθλητές και σε όλους τους εμπλεκόμενους κατά τη διάρκεια των αγώνων.
-Στη ψαροταβέρνα «Λιμανάκι» στα Κολύμπια και προσωπικά στον ιδιοκτήτη,κύριο Μιχάλη Καρακωνσταντή,για το δείπνο-γευστικές δημιουργίες που παρέθεσε ως έπαθλο στην πρωταθλήτρια ομάδα Crows.
-Στην εταιρεία «Ούζο Αιγαίον»,της οικογένειας Καμπυλαυκά,για την παροχή των ούζων που συνόδευσαν το δείπνο των πρωταθλητών.-Στην πιτσαρία-ιταλικό εστιατόριο «Four Seasons»στα Αφάντου και προσωπικά στον ιδιοκτήτη,κύριο Χρήστο Νικολή,για το τραπέζι που θα προσφέρει ως έπαθλο στη δευτεραθλήτρια ομάδα ΑΕΝ Αφάντου.
-Στην καφετέρια «Epavlis cafe»στην Παστίδα και προσωπικά στον ιδιοκτήτη,κύριο Σάββα Γιορδαμνή,για τα μπουκάλια-ποτά που θα παράσχει δίπλα στην πισίνα του «Epavlis»στην τριταθλήτρια ομάδα Giallorossi.
-Στην πιτσαρία-ιταλικό εστιατόριο «Buona Serra»και προσωπικά στον ιδιοκτήτη,κύριο Μάνο Κασιώτη,για το δείπνο που θα παραθέσει στην τεταρταθλήτρια ομάδα Epavlis B.C.-Στο Κολλέγιο Ρόδου και την Αθλητική Ακαδημία Ρόδου για την παροχή 1 δωρεάν προπόνησης για τις ομάδες που τερμάτισαν από την 5η έως τη 17η θέση για την προετοιμασία τους ενόψει του 3ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος 2023-2024.
-Στα sites 12sports,,xxsports,news12 και τις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων «Ροδιακή» και «Δημοκρατική»για την άμεση δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή του τουρνουά.-Στους 17 αρχηγούς των ομάδων,τους αθλητές και τους προπονητές τους για την άριστη συνεργασία και συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα.
Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 3ο Ανοικτό-εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 2023-2024 με ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.


Οι ευχαριστίες των 4 πρώτων ομάδων στους χορηγούς των επάθλων:

1)Οι πρωταθλητές Crows εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στον κύριο Καρακωνσταντή Μιχάλη για το άψογο δείπνο που τους παρέθεσε στο εστιατόριο-ψαροταβέρνα «Λιμανάκι»καθώς και στην ποτοποιία «Ούζο Αιγαίον»για τα ούζα που συνόδευσαν το φαγητό.

2)Η δευτεραθλήτρια ομάδα ΑΕΝ Αφάντου ευχαριστεί τον κύριο Χρήστο Νικολή για το τραπέζι που θα απολαύσουν στο ιταλικό εστιατόριο «Four Seasons»την Πέμπτη 4/5 ως έπαθλο για τη διάκριση τους.

3)Η τριταθλήτρια ομάδα Giallorossi ευχαριστεί δημόσια τον κύριο Σάββα Γιορδαμνή για τα ποτά που θα απολαύσουν στο «Epavlis cafe».

4)Η τεταρταθλήτρια ομάδα Epavlis B.C ευχαριστεί τον κύριο Μάνο Κασιώτη για το δείπνο που θα παραθέσει στους αθλητές της ομάδας στην πιτσαρία-ιταλικό εστιατόριο «Buona Serra».